Problems compiling from cvs

From: mike (
Date: Sat Aug 03 2002 - 10:40:32 EDT

  • Next message: Tomas Frydrych: "win32 toolbar not working"

    I have checked out cvs over the the last week and I keep coming across
    the following problem
    my make bombs with the output at the end of this message

    What does seem bizarre is that the file is referenced to a xp directory,
    I may be reading it wrong but to my feeble mind indicates a source dir
    wit respect to win xp

    Anyway my system is
    RH 7.3
    Gnome2 in /usr/local/gnome (gnome 1.4 libs +devel installed in .usr,
    /var etc

    libiconv-1.7 also in /usr/local/gnome
    ditto libxml2
    fresh wv installed in /usr/local/gnome

    configure line is

    CPPFLAGS=-I/usr/local/gnome/include ./configure
    --prefix=/usr/local/gnome --sysconfdir=/usr/local/gnome/etc
    --localstatedir=/usr/local/gnome/var --disable-debug --with-libxml2

    problem is

    ut_iconv.cpp: In function `size_t UT_iconv (void *, const char **,
    size_t *, char **, size_t *)':
    ut_iconv.cpp:191: cannot convert `char **' to `const char **' for
    argument `2' to `libiconv (void *, const char **, size_t *, char **,
    size_t *)'
    make[4]: *** [ut_iconv.o] Error 1
    make[4]: Leaving directory
    make[3]: *** [all-recursive] Error 1
    make[3]: Leaving directory
    make[2]: *** [all-recursive] Error 1
    make[2]: Leaving directory
    make[1]: *** [all-recursive] Error 1
    make[1]: Leaving directory
    make: *** [all-recursive] Error 1

    Hope this is enough info
    any ssistance would be appreciated

    This archive was generated by hypermail 2.1.4 : Sat Aug 03 2002 - 10:49:16 EDT